+36 30 279 6791     info@danetti.hu

Szállítás

Oldalunkat regisztráció nélkül is böngészheti, de vásárláshoz kérjük, szíveskedjen regisztrálni rendszerünkbe!

Regisztráció

A regisztrációhoz e-mail cím és jelszó megadása szükséges, később ezek használatával fog tudni bejelentkezni fiókjába! Regisztráció után a megadott felhasználónévvel és jelszóval jelentkezhet be a webáruházba. A regisztrációt követően az első megrendelés alkalmával a rendelés teljesítéséhez szükséges adatok megadására van szükség:

Név
Számlázási és szállítási cím
E-mail cím
Telefonszám (lehetőleg mobil)
Vállalkozók, vállalkozások esetében adószám
Adatok módosítása, törlése
Adatainak ellenőrzésére és módosítására a megrendelés elküldése előtt van lehetőség!
Már elküldött megrendelés esetén ezek az adatok már nem módosíthatók, ezért kérjük, hogy megrendeléskor az adatok pontosságára fokozottan figyeljen!
A Danetti Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

Adatvédelmi nyilatkozat

(adatvédelmi törvény pdf letölthető változat) Adobe Acrobat Reader letöltése

A Danetti Kft. kizárólag a megrendelés nyilvántartása és teljesítése érdekében rögzíti a vásárláskor megadott adatokat, melyeket a szerződés teljesítése, valamint a szerződés feltételeinek későbbi, esetleges bizonyítása érdekében határozatlan ideig tárolja és azokat az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően kezeli.
A Danetti Kft. nem adja át a rögzített adatokat harmadik fél számára. Adatok átadása harmadik fél részére csak megrendelés, illetve szállítás teljesítésének érdekében történhet (pl. szállítást végző alvállalkozó részére). Ilyen esetekben a partnereinktől elvárjuk, hogy az adatokat bizalmasan, a törvényben előírt rendelkezéseknek megfelelően kezeljék.

Termékek keresése, megrendelés menete és szállítási feltételek

Termékeket az alábbi módokon lehet keresni:
Termékcsoportok alapján
Géptípus alapján
Cikkszám alapján

Termékek megrendelése

1.  A termékek megrendeléséhez e-mail címe és jelszava segítségével be kell lépnie fiókjába;
2.  A kiválasztott árucikkeket - a mennyiség megjelölése után - a Kosárra kattintva helyezheti bevásárlókosarába.
A „Kosár” menüpontra kattintva részletesen megtekintheti a kosárba helyezett termékeket, valamint módosíthatja és törölheti is annak tartalmát;
3.  Miután minden terméket berakott a bevásárlókosarába, amelyet meg szeretne vásárolni, válassza ki az Önnek megfelelő szállítási/fizetési módot és kattintson a „Vásárlás” gombra;
4.  Ellenőrizze le számlázási/szállítási adatait;
5.  Kattintson a „Vásárlás befejezése” gombra.

A minimális vásárlási érték nincs korlátozva!
A megrendeléseket 24 órán belül dolgozzuk fel!

A beérkezett megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk, amely tartalmazza a számlázási és szállítási adatokat, a fizetés és szállítás módját, valamint a megrendelt termékeket.

Amennyiben a megrendelt áru kiszállítását készlethiány miatt vagy valamely egyéb okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni, erről értesítést küldünk, várható szállítási dátummal. Ebben az esetben a megrendelő részéről szükséges egy visszajelzés, melyben elfogadja az új szállítási dátumot, vagy törli megrendelését.

Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, melyről szintén e-mailben tájékoztatjuk (rendelési állapot: Feldolgozva), megadva a csomagszámot, amely alapján a DPD honlapján a csomag pillanatnyi helye kikereshető.
Ezen visszaigazolás után a megrendelés már nem vonható vissza és nem módosítható, az magyar nyelvű, írásban megkötött szerződésnek minősül, melyet rendszerünk tárol a későbbi ellenőrizhetőség érdekében.
A raktáron lévő termékek szállítási ideje a megrendeléstől számított 3 munkanap.

Felvilágosítás vagy bármilyen felmerülő kérdés, ill. esetleges probléma esetén kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat! Ügyfélfogadási idő: hétköznapokon, 08.00-18.00 óráig!

Elérhetőségek

Danetti Kft.
Cím: 7621 Pécs, Siklósi út 40/1.
Telefonszám: +36 72 223 002
Mobil: +36 30 279 6791
E-mail: info@danetti.hu

Vételár

A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t), nem tartalmazzák azonban a szállítás költségeit!
A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati ára. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszaigazoló e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható.
Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak!
A Danetti Kft. fenntartja magának az indokolás és előzetes értesítés nélküli árváltoztatás jogát, amely a már megrendelt termék árát nem érintheti.
Nagyobb összegű vásárlás esetén a Danetti Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlóval egyeztetve előleget kérjen.

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. Ez lehet:
Készpénzes fizetés üzletünkben;
Előre utalás – Előzetes megállapodás és számla alapján!
Fizetés a futárnak – Utánvételes DPD küldemény.
Előre utalásos fizetési mód választása esetén a termékek szállítását csak azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett! Kérjük átutaláskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott számla számot szíveskedjék feltüntetni!
Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem érkezik meg cégünk számlájára, úgy megkíséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

A "Készpénzes fizetés üzletünkben" módot csak a "Személyes átvétel üzletünkben" szállítási módhoz lehet választani, mely a Danetti Kft. telephelyén történő átvételre vonatkozik!
Futárszolgálattal történő szállítás esetén "Utánvéttel" vagy „Előre utalással" lehet fizetni!
Minden rendelés esetében a kiállított számla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bizonyos termékeket csomagban nem tudunk elküldeni! Ilyen esetekben e-mailben adunk tájékoztatást az átvétel módjáról és fizetési lehetőségekről.

Szállítási feltételek, költségek

Cégünk 1-2 munkanap szállítási határidő alatt teljesíti vásárlói megrendelésének házhozszállítását. 
A csomagolási és biztosítási költségeket átvállaljuk, a szállítási költséget a vásárló fizeti!
A megrendelt termékek szállítását szerződött partnerünk, a DPD Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:

Előre utalásos fizetés esetén:

20 kg-ig 1 500 FT
20-30 kg-ig 2 100 FT
30-50 kg-ig 3 100 FT

Utánvétes fizetés választása esetén a vásárló a megrendelt termék ellenértékét a DPD futárnak fizeti. Az utánvétes fizetés a fentebb megadott szállítási költségeken túl:

50 000 FT-ig SZÁLLÍTÁSI DÍJ + 500 FT
100 000 FT-ig SZÁLLÍTÁSI DÍJ + 700 FT
150 000 FT-ig SZÁLLÍTÁSI DÍJ + 900 FT

A szállítási díjak bruttó árak!

A számla eredeti példányát és – terméktől függően – a jótállási jegyet a csomag tartalmazza.

Reklamáció

A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát a Danetti Kft. vagy saját maga végzi el, vagy szakértővel végezteti. A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál írásban kell bejelenteni!
A csomagok átvétele előtt, amennyiben azon külsérelmi nyomokat talál, vagy látható okokból esetlegesen az áru sérülésére gyanakszik, szíveskedjék a DPD munkatársával jegyzőkönyvet felvetetni és az indokokat felsorolva a csomagot visszaküldeni!

Elállás joga

(rendelet letölthető pdf formátum) Adobe Acrobat Reader letöltése

A vásárló az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4.§ és 5.§ szerint.
Az áru ellenértékét a Danetti Kft. köteles legkésőbb 30 napon belül visszafizetni.
Kérjük a vásárlót, hogy a csomagot ne értéknyilvánítással adja fel, ne küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket nem áll módunkban átvenni!
Vásárló elállási szándékát a fenti kormányrendeletben meghatározott határidőn belül, írásban köteles megtenni felénk levélben vagy e-mailben. Postai úton történő jelzés (ez esetben mindig kérjük ajánlott levélként feladni) esetén a postára adás dátumát, e-mailben való jelzés esetén pedig az elektronikus levél elküldésének dátumát vesszük figyelembe.
Az elállás során:

  • Az eladó visszafizeti a vevő részére a termék vételárát és ezen felül a szállítási költséget is.
  • A vevő köteles a terméket az összes tartozékával, valamint a garancialevéllel együtt visszajuttatni az eladónak (ez az eredeti számlára és az eredeti csomagolásra nem vonatkozik).
  • A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.
  • Előzőleg kell a terméket visszajuttatni az eladónak, minthogy a vásárló a vételárat visszakapta volna.
  • Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére megrendelt termék esetében a vásárlót nem illeti meg az elállás joga!

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt, illetve a gyártó által vállalt jótállást vállaljuk.
A jótállási jeggyel ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint az eredeti jótállási jeggyel lehet érvényesíteni! Jótállási jeggyel nem rendelkező termékekhez a számla vagy annak másolata szolgál garanciális igazolásként!
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak. (pdf formátumban letölthető) Adobe Acrobat Reader letöltése 
Reklamáció esetén az áru telephelyünkre történő visszaküldésére csak előzetes egyeztetést és jóváhagyó nyilatkozatunkat követően kerülhet sor! Amennyiben a reklamáció jogos, kérésére a készüléket megjavítjuk, illetve ha a javítás nem lehetséges, kicseréljük.
Garanciális javítás előfeltétele az általunk kibocsájtott számla megléte. A készülék esetleges oda és visszaküldésének költségei a vevőt terhelik, kivéve, ha gyári hiba miatt történt a meghibásodás.

Köszönjük érdeklődését, jó vásárlást kívánunk!